Ønsk deg gaver til andre!

Hvorfor ikke feire deg selv med en innsamlingsaksjon til Kirkens Nødhjelps arbeid? Ønsk deg bidrag til din innsamlingsaksjon i stedet for gaver til bursdagen, konfirmasjonen eller bryllupet, så er du sikker på å få noe som kommer til nytte!

Kirkens Nødhjelp kjemper sammen med mennesker over hele verden for å avskaffe fattigdom og urettferdighet. Akkurat nå er vi i gang en nødhjelpsoperasjon i Etiopia, for å unngå at den verste tørken på 50 år resulterer i en sultkatastrofe. Mer enn 10 millioner mennesker er truet – halvparten av dem barn. Vi sikrer nå vann til 83 000 mennesker i de hardest rammede områdene, og med din støtte er vi klare til å utvide innsatsen. Samtidig gir vi nødhjelp til flyktningene i Europa, Syria og nabolandene, og vi fortsetter vårt langsiktige arbeid for å redusere sårbarhet og forebygge kriser og flukt, både i disse landene og i fattige lokalsamfunn over hele verden.

Dere kan gjøre en forskjell for noen som trenger det!

Ta gjerne kontakt med oss på minaksjon@nca.no for å få hjelp til å komme i gang.