Oslo Min store dag

Ellen og Otto

Gave vennefest bryllup Kirkens Nødhjelp jobber sammen med lokale partnere for å tilby humanitær hjelp i akutte situasjoner, å sørge for varig tilgang til rent vann for alle, muligheter for utdannelse og nødvendig helsehjelp, støtte sårbare grupper i konfliktområder, og for å fjerne urettferdige mekanismer som hindrer trygghet, utvikling og fred. Arbeidet for en rettferdig verden handler om å redde liv i katastrofer og om å gi mennesker verktøyene de trenger for å skape sin egen vei ut av fattigdom. Ved for eksempel å bygge en brønn, sikrer man varig tilgang til rent vann for noen som trenger det, samtidig som kvinner i lokalsamfunnet får mer tid til utdannelse og inntektsbringende arbeid, som på sikt kan støtte utvikling av hele lokalsamfunn. Ved å gi en gave til Kirkens Nødhjelp er du med på å redde liv, forandre liv –og forandre verden!

02.11.2015 30.01.2016