Gi rent vann til de orkanrammede i Haiti!

Hjelp oss å redde liv i Haiti! Start din egen innsamlingsaksjon og mobiliser venner og familie til å gi rent vann til de orkanrammede. Da er du aksjonsleder, men bidragene går direkte til Kirkens Nødhjelps arbeid i Haiti. De som støtter aksjonen kan være trygge på at deres gaver kommer frem.

Orkanen Matthew, den kraftigste orkanen i Atlanterhavet på nesten 10 år, har rast inn over store deler av Haiti. Bare 40 prosent av befolkningen har rent vann, og 80 prosent mangler tilgang til et toalett. Siden 2010 har kolera i tillegg tatt over 9000 menneskeliv, det verste utbruddet av kolera i nyere tid. Over 750.000 mennesker har til nå blitt påvirket av koleraepidemien, og vi frykter at forurensingen av vannkilder vil forverre situasjonen. Med din støtte er du med og redder liv i Haiti. Vi har sendt våre vanneksperter og 120 000 vannrensetabletter til landet. Nå er vi klare til å utvide vår livreddende innsats. Sammen sikrer vi rent vann til de mest sårbare i de hardest rammede områdene. Vi jobber med å sikre tilgang til rent vann og trygge sanitære forhold.

På videoen under ser du hvordan vannrensingen virker. Behovet er fortsatt stort og du kan være med å redde liv på Haiti!

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close