Norhild Caroline Stavanger Min juleaksjon

30 lys på kaka-aksjonen

Denne jenta fyller 30(!!) år lørdag 22-april 2017. Det skal selvfølgelig feires så det holder, men jeg har også et stort ønske hva gjelder 30-årsgave: jeg ønsker meg 1000kr til Kirkens Nødhjelps arbeid blant mennesker på flukt i Syria og nærområdene for hvert lys som finnes på bursdagskaka mi. Altså 30 lys = 30 000kr. Aksjonen varer til 23.04.17. Håper DU vil være med å bidra til at jeg får bursdagsønsket mitt oppfylt. Info fra kirkensnodhjelp.no: "Siden 2012 har Kirkens Nødhjelp gitt nødhjelp til kriserammede mennesker i ti provinser i Syria, og til syriske flyktninger i nabolandene Libanon og Jordan. Kirkens Nødhjelp jobber tett med lokale og internasjonale organisasjoner for å nå ut til flest mulig mennesker i nød. Hittil har vi sørget for at over én million mennesker på flukt har fått tilgang på livreddede nødhjelp i form av mat, vann, midlertidig husly, ovner, madrasser, ulltepper og vinterklær."

26.12.2016 23.04.2017

Norhild Caroline