Folk i nød skal ha hjelp!

Hundretusenvis av mennesker i Syria og nærområdene opplever krig og nød, eller er på flukt fra dette.  Behovene for hjelp på både kort og lengre sikt er enorme. Sammen med sine søsterorganisasjoner i ACT Alliance og partnere bidrar Kirkens Nødhjelp med alt fra nødhjelp og sanitær, til helse, utdanning og psykososial støtte til de mest sårbare i Syria, landene rundt og på deres fluktrute i Europa.

Hjelp flyktningene som er ofre for borgerkrigen i Syria!  Start din egen innsamlingsaksjon for flyktningene og mobilisér venner og familie til innsats! Da er du aksjonsleder, men bidragene går direkte til Kirkens Nødhjelps arbeid for flyktningene. De som støtter aksjonen kan være trygge på at deres gaver kommer frem.

Bildetekst:
I Bar Elias,Libanon bor det mange sunnimuslimske flyktninger fra Syria i leiren (ITS) hvor Kirkens Nødhjelp/ IOCC har hatt ansvaret for vann og sanitær.
Her er familien Khorsan fra Daraa sør i Syria