Elin Lund Rolstad Torp Min Syria-aksjon

Elins akvareller

Elins akvareller Mitt kunst- og hobbyprosjekt Har du lyst til å støtte Kirkens Nødhjelps arbeid og samtidig få et akvarellbilde til å henge på veggen? Jeg selger akvareller til inntekt for Kirkens Nødhjelp, kr. 200,- eller så mye du ønsker å gi, mer eller mindre, pr. bilde. Jeg selger også små, dekorative bilder til kr. 100,-. Noen bilder selges til en høyere pris. 100% av pengene går til Kirkens Nødhjelp. Jeg selger også enkelte bilder der overskuddet går til Kirkens Nødhjelp (50 % av prisen). Bildene kan leveres i enkel, hvit ramme ved ønske. Meld gjerne din interesse her på siden, så kommer jeg tilbake til deg. Motiv: Natur (årstider), blomster Jeg tar også imot bestilling av bilde eller motiv. Se bildegalleri på facebook-siden min. Jeg har kurs i akvarellmaling fra AOF og har utdanning i kunst og håndverk fra HiØ. Følg meg gjerne også på Google+, "Elins akvareller". Ta kontakt på e-post hvis du ønsker å melde din interesse og kjøpe et eller flere bilder og støtte Kirkens Nødhjelp. Send en e-post til: elins.akvareller@gmail.com Takk for din gave!

04.02.2017 31.12.2019

Elin Lund Rolstad