Multiconsult ASA Norway Min Nepal-aksjon

Multiconsult bidrar til å redde liv i Nepal

Multiconsult har og har hatt bånd til Nepal gjennom flere år. Vi har både hatt oppdrag og utveksling av medarbeidere gjennom Fredskorpset. Akkurat nå er to av våre medarbeidere på utveksling i Nepal, mens ingeniører fra Nepal er i Oslo. Det er mange i Multiconsult som føler ekstra sterkt for situasjonen etter jordskjelvkatastrofen som rammet landet. Både medarbeidere og selskapet ønsker derfor å bidra til å redde liv gjennom en egen solidaritetsinnsamling. Målet er å samle inn minst kr. 150.000 gjennom et spleiselag der Multiconsult bidrar med 1 kroner for hver krone medarbeidere gir til innsamlingen. La oss sammen bidra til at vi overgår målet som er satt. KIRKENS NØDHJELP I NEPAL: • Jobber nå for å sikre tilgang til rent vann og trygge sanitærforhold i de berørte områdene. • Skal bidra med rent vann til 60.000 mennesker på oppdrag fra FN og UD. • Første beredskapsteam reiste ut 26.april og forbereder nå Kirkens Nødhjelps nødhjelpsinnsats. • Sender vann-, sanitær- og hygieneutstyr fra våre lagre i Oslo, Dubai og Malaysia. Hver pakke dekker behovet for rent vann til 5000 mennesker. • Kirkens Nødhjelps vannrenseutstyr skal rense forurenset elvevann til trygt drikkevann. • Er i samarbeid med partnerorganisasjoner tilstede med flere hundre hjelpearbeidere.

28.04.2015 28.05.2015

Multiconsult ASA