Mari Haug Thorsen Oslo Min Syria-aksjon

Mari 30 år

Jeg tenkte: Hva ønsker jeg meg til min 30 års dag? Ingenting, jeg trenger jo virkelig ingenting. Så derfor ønsker jeg meg ikke gaver til min bursdag, men at familie og venner heller gir til noen som trenger de helt grunnleggende tingene. Derfor lager jeg en liten innsamling til krigsofrene i Syria. Info om det du gir til: Hjelp krigsofrene i Syria! Fire millioner syrere trenger humanitær hjelp, ifølge FN. Kirkens Nødhjelp gir nødhjelp til syrere på flukt både innenfor landets grenser og i nabolandene. Den langvarige konflikten mellom regimet og opprørere i Syria har tatt tusenvis av menneskeliv, og det meldes daglig om overgrep mot sivilbefolkningen. Mange er fordrevet og har søkt tilflukt i vertssamfunn og flyktningleire både inne i landet og i Jordan, Libanon og Tyrkia. Sammen med søsterorganisasjoner innenfor ACT Alliance og lokale partnere i Syria og nabolandene, har Kirkens Nødhjelp sørget for rent vann, trygge sanitærforhold og hygienetiltak til folk på flukt. Vi støtter opprettelsen og driften av midlertidige botilbud i skoler, idrettshaller og andre større bygg i vertssamfunn. Mange av de mest sårbare, først og fremst barn, eldre, og syke, mottar mat og næringstilskudd. Vi er også opptatt av å gi ungdommene mellom 12 og 16 år et skoletilbud, ettersom de fleste andre organisasjonene har prioritert barn i grunnskolealder. Nå er vi bedt om å ta ansvar for en omfattende vann-, sanitær- og hygieneinnsats for 50 000 mennesker i en ny flyktningleir i Jordan. Ditt engasjement kan vekke et engasjement som redder liv! Start din egen innsamlingsaksjon!

22.01.2014 10.02.2014

Mari Haug Thorsen