Bjølsen Misjonskirke Bjølsen, Oslo Min Syria-aksjon

Støttekonsert for Syria - 24. september

Noen kan reise og hjelpe Mange kan gi Alle kan be Den beste måten å takke kveldens artister på er å gi til denne aksjonen. Hva kan du avse? Kanskje prisen av et skikkelig restaurantbesøk? Eller to? Gud velsigne deg Mer info: Gjennom Misjonsforbundet er vi medlem av Kirkens Nødhjelp. Dette har Kirkens Nødhjelp gjort for syrere til nå, men behovene står fortsatt i kø. 1.1 MILLIONER mennesker på begge sider av konfliktlinjene i Syria har fått tilgang til rent vann. 335 116 MENNESKER i Syria er mindre utstatt for smitte og sykdommer fordi de har mottatt hygieneutstyr og hygieneopplæring og/eller latriner. 35 000 MENNESKER i Syria har fått vinterklær, varme tepper og ovner, og er litt bedre rustet i møte med en kald vinter. 27 000 MENNESKER i Aleppo i Syria har mottatt nødhjelpsmat. 52 000 SYRISKE FLYKTNINGER i Libanon har fått rent vann, latriner, enkelt hygieneutstyr og hygieneopplæring, og er mindre utstatt for smitte og sykdommer. 12 000 SYRISKE FLYKTNINGER i Jordan har fått rent vann, latriner, hygieneutstyr og hygieneopplæring, og er mindre utsatt for smitte og sykdommer. Mange har også fått tilbud om rekreasjon/fritidsaktiviteter.

22.09.2015 28.09.2015

Bjølsen Misjonskirke